početna > Potrage > Građani detektivi > Krađa u supermarketu Konzum

Krađa u supermarketu Konzum

Opis kaznenog djela:

Dana 27. studenog 2007. godine u Zadru, u ulici J.J. Strossmayera, u supermarketu Konzum izvršeno je kazneno djelo "Teška krađa" na način da su dvije osobe privlačile pažnju djelatnica supermarketa, dok je treći počinitelj otuđio novac iz metalne kase koja se nalazila u kancelariji voditeljice trgovine.

Opis počinitelja:

  • Prvi počinitelj: muškarac starosti oko 40 godina, visine 175 cm, kratko ošišan, svijetle boje kose sa izraženom ćelavosti, odjeven u kožnu jaknu tamne boje i plave jeans hlače.
  • Drugi počinitelj: muškarac star je oko 35 godina, visine 190 cm, kratko ošišan, svijetle kose, jače tjelesne građe s izraženim tguhom, odjeven u džemper svijetlije boje i plave jeans hlače.
  • Treći počinitelj: muškarac star je oko 30-35 godina, visine 170 cm, kratko ošišan, crne kose, odjeven u kožnu jaknu tamne boje sa bijelim umetcima na podlakticama i amblemima na prednjoj i stražnjoj strani, te rukavima jakne, na sebi je imao jeans hlače.


 
   

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese:  policija@mup.hr.