početna > Policija > Ravnateljstvo policije > Policijska akademija > Visoka policijska škola > Znanstveno-stručni simpozij „Novi psihološki pristup u hrvatskoj policiji“

Znanstveno-stručni simpozij „Novi psihološki pristup u hrvatskoj policiji“

 
 
Poštovane/Poštovani,
 
s velikim zadovoljstvom pozivamo Vas na znanstveno-stručni simpozij „Novi psihološki pristup u hrvatskoj policiji“ koji će se održati 29. studenoga 2018. na Visokoj policijskoj školi (Avenija Gojka Šuška 1) u Zagrebu.
 
Na Simpoziju će se prezentirati rezultati rada našeg Psihološkog savjetovališta koje je donijelo novi i proaktivni pristup u brizi za mentalno zdravlje hrvatskih policajaca. Naglasak će biti na projektu „Mindfulness u policiji“ kojim je Savjetovalište dovelo jedan od najsuvremenijih znanstveno dokazano učinkovitih mentalnih treninga u našu policiju. Sudjelovanje se boduje sukladno pravilnicima o stručnom usavršavanju Hrvatske psihološke komore te Hrvatske komore socijalnih radnika.
 
Molimo Vas da zbog ograničenog broja mjesta i protokola ulaska u prostor Policijske akademije svoj dolazak obavezno potvrdite ispunjavanjem prijavnog obrasca OVDJE. Rok za prijavu je 9. studenog 2018. g.
Web stranicu Simpozija možete pogledati OVDJE, a Savjetovališta OVDJE.
 
 
E-mail adresa simpozija je nppuhp2018@fkz.hr.
 
 
Veselimo se Vašem dolasku,

S poštovanjem,
 
dr. sc. Ivana Glavina Jelaš,
voditeljica Psihološkog savjetovališta Visoke policijske škole
 
dr. sc. Krunoslav Borovec,
dekan Visoke policijske škole