početna > Potrage > Građani detektivi > Kazneno djelo prijevare u Zagrebu

Kazneno djelo prijevare u Zagrebu

Opis kaznenog djela:

Dana 19. siječnja 2009. godine oko 10 sati u Zagrebu, Marijanovićev prilaz br. 6, nepoznata ženska osoba došla je do stana oštećene, te joj se predstavila kao kći susjeda, koji živi u istom ulazu. Tom je prilikom zatražila oštećenu da joj hitno posudi novac budući joj se majka razboljela i da ju je hitna odvezla u bolnicu, nakon čega joj je oštećena predala novčani iznos od tisuću kuna. Nakon što je nepoznata ženska osoba uzela novac, udaljila se u nepoznatom smjeru.

Na području PU zagrebačke tijekom mjeseca siječanja i veljače zabilježen je veći broj ovakvih kaznenih djela prijevare počinjenih od iste ženske osobe.

Opis počiniteljice:

Žena starosti 25 do 30 godina, visine 185 cm, vitke tjelesne građe, crne ravne kose dužine do ramena, nosila je dioptrijske naočale, a bila je odjevena u bijeli baloner.
 


 

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese:  policija@mup.hr.